Mis je omzet doordat je niet te vinden bent op Google?

Dan kan search engine optimization of SEO helpen.

Search engine optimization is geen rocket science. Maar het is wel iets wat inspanning vraagt en nooit helemaal klaar is. Want goed scorende sites zijn simpelweg goede sites

De eerste 10 zoekresultaten gaan aan de haal met ongeveer 80% van de kliks. Plaats 1 met 35% van de kliks.

Studie Advanced Web Ranking

De hoofdvraag die je als bedrijf moet oplossen is: :”Vindt mijn klant de oplossing voor zijn probleem op mijn website?” De bijvraag is: “Hoe doe ik dit beter dan mijn concurrent?”

Met andere woorden search engine optimization draait rond je inleven in je klant en zorgen dat je hem de informatie en de beleving biedt die hij wil en verwacht. 

71% van alle consumenten begin hun zoektocht naar nieuwe producten en diensten online.

Studie Forrester

In een niche waar er weinig concurrentie is, is het eenvoudiger om je score op de Google search results page (SERP) te verhogen dan in een niche waar er veel concurrentie is. De inspanning die moet gedaan worden zal daarom afhangen van de specifieke situatie van je bedrijf. 

We helpen je graag met SEO

Omdat we weten dat niet elke KMO in staat is om hiervoor mensen te vinden en het bijna onmogelijk is om op de hoogte te blijven van dit snel evoluerend metier, staan we klaar om te helpen. Van advies over content creatie tot technische audits en optimalisaties. We helpen je met je website zichtbaar te maken.

Wij hebben de technische kennis om met zowat alle bekende webplatformen zoals WordPress, Shopify, Wix, etc. aan de slag te gaan. Wij werken doorgaans met ahrefs.com als SEO tool.

Wil je hoger scoren in Google?

Dan starten we graag met een boeiend gesprek en kijken we samen wat we voor elkaar kunnen beteken.
Eén adres: bart@elephant-trail.be of bel Bart op +32 487 84 60 50

Of laat een bericht en je gegevens achter.
We contacteren je binnen de 24u.