Wil je een website of webshop bouwen of verbeteren?

Heb je nog geen website of is deze aan verbetering, uitbreiding of vervanging toe? Dit kan allerlei redenen hebben, maar het belangrijkste is dat je er iets aan wil doen.

71% van alle consumenten begint hun zoektocht naar nieuwe producten en diensten online.

Studie Forrester

Het potentieel van online promotie en verkoop is zeer groot en groeit snel. Ook voor KMO’s en lokale detailhandelaars is dat zo, al geeft 64,6% ervan aan dat digitalisering hun grootste uitdaging is (Studie PWC). 

Daarom helpen we graag met het scherpstellen van realistische digitale doelstellingen, met het uittekenen van een klantvriendelijke architectuur en het implementeren van je online marketing- en verkoopkanaal. 

61% Year-on-year increase in the value of Belgian e-commerce sales in 2020

Publicatie PWC, Bron Gondola

We bouwen jouw website of webshop

We hebben heel wat ervaring met het bedenken en bouwen van klantgerichte performante websites. En indien je ambities verder reiken dan onze capaciteit dan staan we je bij in het kiezen van een goede partner (zoals onze vrienden bij Statik) en kunnen we jou als ‘bouwheer’ helpen bij de opvolging van dit complex project.

En uiteraard bouwen we dadelijk aan een sterke basis om goed te scoren in Google door te voldoen aan alle zaken die Google, maar ook gewoon elke bezoeker, belangrijk vindt.

We hebben ervaring met het bouwen van websites in heel wat platformen zoals WordPress, Shopify, Craft CMS, Wix en andere.

Wil je weten hoe we kunnen samenwerken?

Dan starten we graag met een boeiend gesprek en kijken we samen wat we voor elkaar kunnen beteken.
Eén adres: bart@elephant-trail.be of bel Bart op +32 487 84 60 50

Of laat een bericht en je gegevens achter.
We contacteren je binnen de 24u.